Cameron Puertas
Geburtsdatum 18.08.1998
Alter 28
Nat. Spanien  Spanien
Größe 1,78m
Vertrag bis 30.06.2027
Position Zentrales Mittelfeld
Fuß rechts
Akt. Verein Al-Qadsiah FC
Interessierter Verein Fenerbahce

Leistungsdaten: 26/27

Wettbewerbwettbewerb
Insgesamt 1--
1--
Wahrscheinlichkeit ?
?
Letzte Bewertung: 27.08.2024
Dieses Gerücht teilen

Wechselt Cameron Puertas zu Fenerbahce?

09.08.2024 - 12:38 Uhr
Alıntı: DuzcelyFB81
Anlaşma sağlandı geldi diyebilriiz.

evet hayırlı olsun Fenerbahçemize.

•     •     •

Sadece Fenerbahçe!
Alıntı: Bambam_61
Alıntı: DuzcelyFB81

Anlaşma sağlandı geldi diyebilriiz.

evet hayırlı olsun Fenerbahçemize.

Güncelleme;

USG ile Charleroi arasında 16 Agustos tarihli karşılaşmada Cameron Puertas kadroya alınmadı. Umarım bir kaç gün içinde anlaşma haberi gelir.

•     •     •

Sadece Fenerbahçe!
Abi kusura bakmayın ama fenerin 10 numaraya ihtiyacı yok. İsmaili yedekleyebilecek torrik tarzı 6 ya. Ferdi giderse iyi bir sol bek bana kalırsa kesinlikle stoper. Kusura bakmayın son olarak ağlayın çıldırın ama altaya ihtiyaci var 😀 neyse yanlışlara devam kuzum
Alıntı: ultraaslan38
Abi kusura bakmayın ama fenerin 10 numaraya ihtiyacı yok. İsmaili yedekleyebilecek torrik tarzı 6 ya. Ferdi giderse iyi bir sol bek bana kalırsa kesinlikle stoper. Kusura bakmayın son olarak ağlayın çıldırın ama altaya ihtiyaci var 😀 neyse yanlışlara devam kuzum

güzel yorumun için teşekkürler dostum.

Fenerin 6-8 oynayacak ve 8-10 oynayacak 2 topçuya ihtiyacı var, Ferdi giderse banko sol beke ihtiyacı var.

Osayi Premier Lige gidecek diye söylenti var sözleşmesi bitmek üzere, İrfan Can Kahveci de son 1 senesi. Bu sene sattın sattın yoksa bonservis alamayacak FB bu iki topçudan.

Altay'a ihtiyacı yok çünkü İrfan Can Eğribayat iyi yedek.. 2000 yılından sonra Ülkemize gelen en iyi kaleci Taffarel sonra Muslera sonra Livakovic.

•     •     •

Sadece Fenerbahçe!
Alıntı: Bambam_61
Alıntı: ultraaslan38

güzel yorumun için teşekkürler dostum.

Fenerin 6-8 oynayacak ve 8-10 oynayacak 2 topçuya ihtiyacı var, Ferdi giderse banko sol beke ihtiyacı var.

Osayi Premier Lige gidecek diye söylenti var sözleşmesi bitmek üzere, İrfan Can Kahveci de son 1 senesi. Bu sene sattın sattın yoksa bonservis alamayacak FB bu iki topçudan.

Altay'a ihtiyacı yok çünkü İrfan Can Eğribayat iyi yedek.. 2000 yılından sonra Ülkemize gelen en iyi kaleci Taffarel sonra Muslera sonra Livakovic.

mondragona yaşın tutmuyor sanırım 🤣 fabri livakovici cebinde taşır bu arada.
mondragona yaşın tutmuyor sanırım 🤣 fabri livakovici cebinde taşır bu arada.

Doğru ya Mondragon da efsane kaleciydi. Tabi o sıralar Rüştü vardı FB'de. Rüştü varken Mondragon arkada kalmıştı.

•     •     •

Sadece Fenerbahçe!
Bu transferi kapatacagız artık . Oyuncu Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Qadsiah’a transfer oldu !!!

•     •     •

Sadece Fenerbahçe!
  Post-Optionen
Den kompletten Thread wirklich löschen?

Paten-Optionen
Möchtest Du den Beitrag wirklich löschen?
  Diesen Beitrag alarmieren
  Lesezeichen
  Abonnierte Threads
  Guter Beitrag
  Guter Beitrag
  Guter Beitrag
  Post-Optionen
Nutze die Thread-Suche, wenn Du diesen Post in einen anderen Thread verschieben möchtest. Drücke Thread erstellen, wenn aus diesem Post ein eigenständiger Thread werden soll.
Widerruf Tracking & Cookies

Du hast erfolgreich deine Einwilligung in die Nutzung unseres Angebots mit Tracking und Cookies widerrufen. Damit entfallen alle Einwilligungen, die du zuvor über den (Cookie-) Einwilligungsbanner bzw. über den Privacy-Manager erteilt hast. Du kannst dich jetzt erneut zwischen dem Pur-Abo und der Nutzung mit Tracking und Cookies entscheiden. Bitte beachte, dass dieser Widerruf aus technischen Gründen keine Wirksamkeit für sonstige Einwilligungen (z.B. in den Empfang von Newslettern) entfalten kann. Bitte wende dich diesbezüglich an datenschutz@transfermarkt.de.