Guéla Doué
Geburtsdatum 17.10.2002
Alter 23
Nat. Elfenbeinküste  Elfenbeinküste
Größe 1,87m
Vertrag bis 30.06.2029
Position Rechter Verteidiger
Fuß rechts
Akt. Verein Racing Straßburg
Interessierter Verein Galatasaray

Leistungsdaten: 26/27

Wettbewerbwettbewerb
Insgesamt 1--
1--
Wahrscheinlichkeit ?
?
Letzte Bewertung: 13.09.2024
Dieses Gerücht teilen

Wechselt Guéla Doué zu Galatasaray?

29.06.2024 - 07:36 Uhr
Duyumcu kardeşim 8 e vecino 2 ye zeki çekecekler diyorlar duyumlarinda var mı böyle şeyler 😀 ama sen yeterciydin demi tamamdin sen 😁 sana bulaşmak istemiyorum bundan sonra sana ok.
Bu transfer süreci bize artık kabak tadı verdi. Dursun özbekin ilk dönemine adeta geri dönüş yaptık. Karaborsadan bilet satışının artması, vaatlerin yerine getirilmemesi, transfer edilecek oyuncunun olası sevr anlaşması, basiretsizlik… ikinci döneminin ilk iki senesinde Erden Timur vizyonu sayesinde beklediğimiz başarılara ulaşsak bile bize yetmediğini biliyoruz. Erden Timur gitti, bütün beceriksizlik ortaya çıktı. Bari sadece sağ bek alınsa, da artık doueden de soğudum jelert mi alınacak, dubois-ali turap mı kalacak artık ne olacaksa olsun. Önümüzde üç büyük sınav var:
1-bejiktaş süper kupa
2-ilk lig maçı hatayspor iç saha
3-Şampiyonlar ligi play off turu.
Eğer biri başarısız geçerse tezahürat şu olacaktır:
“Koltuğu terkedin……….. gidin, Dursun özbek istifa.”
Alıntı: Emeghara
Bu transfer süreci bize artık kabak tadı verdi. Dursun özbekin ilk dönemine adeta geri dönüş yaptık. Karaborsadan bilet satışının artması, vaatlerin yerine getirilmemesi, transfer edilecek oyuncunun olası sevr anlaşması, basiretsizlik… ikinci döneminin ilk iki senesinde Erden Timur vizyonu sayesinde beklediğimiz başarılara ulaşsak bile bize yetmediğini biliyoruz. Erden Timur gitti, bütün beceriksizlik ortaya çıktı. Bari sadece sağ bek alınsa, da artık doueden de soğudum jelert mi alınacak, dubois-ali turap mı kalacak artık ne olacaksa olsun. Önümüzde üç büyük sınav var:
1-bejiktaş süper kupa
2-ilk lig maçı hatayspor iç saha
3-Şampiyonlar ligi play off turu.
Eğer biri başarısız geçerse tezahürat şu olacaktır:
“Koltuğu terkedin……….. gidin, Dursun özbek istifa.”

Abicim yemin ederim umurlarinda değil ya 😀 kafayı yersin kafayi. Timur gittiğinde biliyordum böyle olacağını zaten. Üç beş çakal kaldı onlarda hiç bir halttan anlamıyorlar. Abi yemin ederim bunlardaki yetki bende olsun bunların yaptıklarının bin katını yaparım. Böyle beceriksizlik olabilir mi ya. Saç baş yolacam kafayı yiyecem ya. İki yıldır kazanmadiklari para kalmadı küme düşmeyi atlatan takım gibi hareket ediyorlar. Transfer cezası olan takımlar yemin ederim bizden daha iyi
Alıntı: ultraaslan38
Duyumcu kardeşim 8 e vecino 2 ye zeki çekecekler diyorlar duyumlarinda var mı böyle şeyler 😀 ama sen yeterciydin demi tamamdin sen 😁 sana bulaşmak istemiyorum bundan sonra sana ok.

Dostum umarım böyle birşey yapmaz yönetim... Yaparlarsa tıpış tıpış giderler
Alıntı: Gurme12

Abi şu saatten sonra değil wendeli bunlar gidip bellingham da getirse defolup gitmeli. Bu vecino transferi olmassa emin ol Twitter sayesinde olmayacak. Bunlar bize kafayı yedirir abi nasıl yaptık ya bunlara rağmen nasıl başardık büyüksün Timur büyüksün Okan hoca

Abi şu saatten sonra değil wendeli bunlar gidip bellingham da getirse defolup gitmeli. Bu vecino transferi olmassa emin ol Twitter sayesinde olmayacak. Bunlar bize kafayı yedirir abi nasıl yaptık ya bunlara rağmen nasıl başardık büyüksün Timur büyüksün Okan hoca

Ya geçen sene Vecino Transferini bozan taraftardı zaten... Gerekirse Twitter'da tepkimizi de koyalım, eğer "ya sabırlı olmak gerek, yönetim mutlaka transfer yapar en iyisini almaya çalışıyorlar" moduna girersek bunlar hayatta transfer yapmaz. Şu an Dursun Özbeğe ve yönetime parayı basıp transfer yaptıracak tek birşey var o da taraftar korkusu/baskısı.

Geçen sene Okan Hoca şapkadan tavşan çıkardığı için ligde şampiyon oldun. Hem eksik bölgeler vardı hem transferlerin çoğu tutmamıştı, artık düzgün bir 8 numara ve sağ bek yönetimin Okan Hocaya borcu olmalı.

Bu transferleri hoca da dahil en çok avrupa için istiyoruz. Biliyorum çok zor avrupa da kupa kazanmak ama çeyrek finaller fln görelim artık UCL'de ya. Geçen sene Dortmund'un ahım şahım galaktik oyuncuları mı vardı? Hayır ama eksiksiz ve iyi bir kadrosu vardı ve bu kadroya final oynadılar biraz da şansla birlikte. Yani tam kadro Galatasaray niye hayal ettirmesin böyle şeyler ama bunlar yönetimin başında olduğu sürece bize hayal etmekte haram oluyor.

Tek bir temennim var er ya da geç sağ bek ve orta sahaya adam gibi transfer yapmaları kampa yetişsin veya yetişmesin fark etmez ama Torriera ayarında bir merkez orta saha ve atletik bir bek getirsinler.
Kim ne derse desin transfer sezonu açıldıktan 1 ay sonra hala sağ bek transferi yapamamış olmak büyük beceriksizliktir. Bunun başka izahı yok herhangi bir şey ile açıklanamaz. Bu bölgenin planlaması için 6 ay vaktimiz vardı ve hala ortada bir tane transfer yok. Ben ömrümde böyle kepazelik görmedim. Yoldan geçen herhangi bir insanı koysan koltuğa o bile bir tane adam alırdı iyi veya kötü.
Ya lütfen istifa edin ya da Erden Timur'un ayaklarına kapanın özür dileyin geri getirin.
Ayıp ya ayıp gerçekten çok ayıp sizin normal şartlarda insan içine çıkamıyor olmanız lazımdı ya ben utanıyorum sizin adınıza. 1 aydır bir tane bek getiremediniz şu takıma...
Bir de gazetecilere güvenip McTominay, Rabbiot bekliyorum. Hojbjerg almasınlar diyorum sanki alabileceklermiş gibi..
Yok ya benim bir damla umudum kalmadı artık. Transfer olsa da olmasa da ben bu yönetimi istemiyorum. Geçen sezon başından beri bu takım yönetilmiyor hiçbir anlamda.. Koltuğa oturmuşlar sadece izliyorlar ya inanamıyorum.

Gerçekten içimdeki duyguları ifade edecek kelime bulmakta zorlanıyorum. Üzülüyorum, avrupada başarı getirebilecek kadroyu kurmaya başlamışken böyle kendi ayaklarımıza sıkmamıza çok üzülüyorum..
Kulübün menfaatleri içerisinde olmayan insanların yönetimde söz sahibi olmalarına üzülüyorum..
Elimizdeki imkanların bu umursamaz insanlar tarafından değersizce kullanılmasına çok üzülüyorum..
Her gün acaba ne fiyaskoları olacak diye düşünüp endişenlenmemize çok üzülüyorum..
Her şey zaten bu kadar kötüye giderken bizi hayata bağlayan nadir şeylerden biri olan Galatasaray'ın böyle insanların eline kalmasına çok üzülüyorum..
Alıntı: Rokenhronteys
Bir de gazetecilere güvenip McTominay, Rabbiot bekliyorum. Hojbjerg almasınlar diyorum sanki alabileceklermiş gibi..
Yok ya benim bir damla umudum kalmadı artık. Transfer olsa da olmasa da ben bu yönetimi istemiyorum. Geçen sezon başından beri bu takım yönetilmiyor hiçbir anlamda.. Koltuğa oturmuşlar sadece izliyorlar ya inanamıyorum.

Gerçekten içimdeki duyguları ifade edecek kelime bulmakta zorlanıyorum. Üzülüyorum, avrupada başarı getirebilecek kadroyu kurmaya başlamışken böyle kendi ayaklarımıza sıkmamıza çok üzülüyorum..
Kulübün menfaatleri içerisinde olmayan insanların yönetimde söz sahibi olmalarına üzülüyorum..
Elimizdeki imkanların bu umursamaz insanlar tarafından değersizce kullanılmasına çok üzülüyorum..
Her gün acaba ne fiyaskoları olacak diye düşünüp endişenlenmemize çok üzülüyorum..
Her şey zaten bu kadar kötüye giderken bizi hayata bağlayan nadir şeylerden biri olan Galatasaray'ın böyle insanların eline kalmasına çok üzülüyorum..

Ya aslında yapacakları çok birşey de yok sadece 2 transfer ama bazı insanların egoları bu kulübü bitiriyo maalesef.

Kampa fln da yetiştirilmesi umrumda değil tek isteğim 2 transfer ama 3-5 güne o umudumuz da tükenir yemin ederim sırf içimi dökmek için açtım şu hesabı.

Okan hoca şampiyonlar ligi maçlarında ve bazı zor maçlarda Torriera-Davinson tandemi yaparsa şaşırma (şimdi fark ettim de fena ikili olmazlar Davinsonun press gücü yüksek, çok dinamik ve kademe bilgisi çok iyi bir oyuncu, aynı zamanda ayakları da çok temiz oyun kurulu anlamında.)

Ama tabii ki istediğimiz 8 numara ancak gidişat Davinson-Torriera gibi duruyor...
Alıntı: Rokenhronteys

Ya aslında yapacakları çok birşey de yok sadece 2 transfer ama bazı insanların egoları bu kulübü bitiriyo maalesef.

Kampa fln da yetiştirilmesi umrumda değil tek isteğim 2 transfer ama 3-5 güne o umudumuz da tükenir yemin ederim sırf içimi dökmek için açtım şu hesabı.

Okan hoca şampiyonlar ligi maçlarında ve bazı zor maçlarda Torriera-Davinson tandemi yaparsa şaşırma (şimdi fark ettim de fena ikili olmazlar Davinsonun press gücü yüksek, çok dinamik ve kademe bilgisi çok iyi bir oyuncu, aynı zamanda ayakları da çok temiz oyun kurulu anlamında.)

Ama tabii ki istediğimiz 8 numara ancak gidişat Davinson-Torriera gibi duruyor...

Bence Okan hoca geçen sezon şapkadan tavşan çıkarmıştı. Yeni sezonda da şapkadan hayvanlar alemini çıkarır herhalde.
  Post-Optionen
Den kompletten Thread wirklich löschen?

Paten-Optionen
Möchtest Du den Beitrag wirklich löschen?
  Diesen Beitrag alarmieren
  Lesezeichen
  Abonnierte Threads
  Guter Beitrag
  Guter Beitrag
  Guter Beitrag
  Post-Optionen
Nutze die Thread-Suche, wenn Du diesen Post in einen anderen Thread verschieben möchtest. Drücke Thread erstellen, wenn aus diesem Post ein eigenständiger Thread werden soll.
Widerruf Tracking & Cookies

Du hast erfolgreich deine Einwilligung in die Nutzung unseres Angebots mit Tracking und Cookies widerrufen. Damit entfallen alle Einwilligungen, die du zuvor über den (Cookie-) Einwilligungsbanner bzw. über den Privacy-Manager erteilt hast. Du kannst dich jetzt erneut zwischen dem Pur-Abo und der Nutzung mit Tracking und Cookies entscheiden. Bitte beachte, dass dieser Widerruf aus technischen Gründen keine Wirksamkeit für sonstige Einwilligungen (z.B. in den Empfang von Newslettern) entfalten kann. Bitte wende dich diesbezüglich an datenschutz@transfermarkt.de.